Strona G��wna
Szukaj:   
abc     o nas     login
Wzmocnij POWER - wyjd¼ na rower
z powrotem strona główna do góry
Komentarz do artykuu: Pilaw Akrama
Autor: Radoslaw Jedrzejczak
Pilaw to wschodnia potrawa z ryżu z mięsem i jarzynami popularna na Bliskim i Środkowym Wschodzie. Spośród wielu odmian pilawu najsłynniejsze są pilawy uzbeckie.
Pila~pila
Może obalę trochę mit, ale w warunkach domowych udało mi się zrobić wyśmienity pilaw bez kazana - używałem zwykłego garnka stalowego o grubym dnie i kuchni elektrycznej - nic się nie przypaliło. Zachęcam więc do gotowania także tych którzy akurat nie mają ani kazana ani ogniska.2009-09-01 10:21

inne komentarze:[dodaj nowy]
;]~antares
jadłam wersję z baraniną. żeliwne naczynie przytargałam ze wschodu niemalże na własnych plecach (ciężkie to to). pycha!!2009-04-07 14:59
Pilaw Akrama~borow
Ślina cieknie strumieniami od samego czytania :@~. Wyobrażam sobie pożądanie w oczach ekipy, która po całym dniu kręcenia patrzy i czeka...2007-06-28 15:12
Pilaw Radzia~Kinia
jadłam wielokrotnie ten Pilaw w wykonaniu Radzia. Suuuuper. Polecam2006-10-27 22:46
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i publikowanie tylko na zasadach
określionych przez redakcję Koła Roweru >>zobacz.
strona główna |  index

0.01908 sek.  optima cennik